FOTOGALERII Elena Băsescu este o femeie măritată. Iată pozele de la cununia religioasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu.
Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu şi soţul său, Bogdan Ionescu, s-au căsătorit religios, sâmbătă seara, la Biserica Sfântul Spiridon Nou, din Bucureşti, petrecerea având loc la Palatul Snagov în prezenţa a 600 de invitaţi.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA FOTOGALERIA CU POZELE DE LA NUNTA Elenei Băsescu!

Nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu

UPDATE 20.45 La nuntă au fost văzuţi sosind Elena Udresa, Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, Cristian Boureanu, Adrian Papahagi şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand.

UPDATE 20.25 Petrecerea de nuntă a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu are loc la Palatul Snagov, iar mulţi invitaţi au ajuns deja pentru petrecere. Maşinile sunt verificate la intrare şi trec pe o alee pe care sunt aprinse făcli de o parte şi de cealalaltă, ţinând cont că s-a înserat deja. Se pare că există o problemă cu parcarea maşinilor, acestea fiind în număr mai mare decât locurile în care pot staţiona automobilele. Jurnaliştii s-au oprit la barieră, accesul lor la petrecere nefiind permis. Băsescu a intrat la petrecere fără să stea de vorbă cu ziariştii.

CITEŞTE MAI MULT DESPRE ORGANIZAREA NUNŢII:

EBA, nuntă cu tacâm de 74 €

UPDATE 19.55 Preşedintele Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor, cu ochii în lacrimi: "A plecat fata lu' tata".

De asemenea, întrebat dacă îşi doreşte nepoţi, Traian Băsescu a răspuns: "Da, da".

La rândul său, liderul PDL Adriean Videanu le-a spus jurnaliştilor că a fost o ceremonie "extraordinară, emoţionantă".

Întrebat cum i s-a părut Traian Băsescu, Videanu a răspuns: "Ancorat la eveniment. Emoţionat". Şi europarlamentarul PDL Petru Luhan a spus că a fost o ceremonie frumoasă şi simplă, emoţionantă.

CLICK PE POZE PENTRU A-I VEDEA PE PROTESTATARII DE LA NUNTA EBEI!

Protestatarii de la nunta Elenei Băsescu

UPDATE 19.30 Cei doi proaspăt căsătoriţi au ieşit din biserică, după ceremonie. La ieşire li s-a cântat "La mulţi ani!" şi s-a aruncat cu orez, conform obiceiului.

La ieşirea din biserică, grupul protestatarilor l-a huiduit din nou pe preşedinte şi a strigat "Jos Băsescu!". Nuntaşii nu au stat deloc în curtea bisericii la ieşire, ci s-au urcat imediat în maşini.

UPDATE 19.10 Potrivit tabu.ro, organizatorii nunţii Eleneiu Băsescu au primit consemnul de a nu folosi niciun fel de flori de crin sau similare, pentru ca acestea să nu fie interpretate politic. Însă, ospătarii care au început să aranjeze mesele pentru nuntă în cortul din faţa Palatului Snagov, ei au avut surpriza sa găsească pe mesele principale (cea a miresei, a socrului mic etc.) aranjamente florale cu crini. Pergola de la intrare, pe unde urmează să treacă însurăţeii în mod festiv, era acoperită în procent de 78% cu crini şi de doar 22% cu trandafiri albi.

Nunta Elenei Băsescu.

UPDATE 19.00 În curtea bisericii sunt angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază, care se află la biserică pentru toate nunţile care au loc aici. Ei i-au împiedicat pe curioşi să pătrundă în biserică.

Slujba este oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal.

UPDATE 18.50 Printre cei care asistă la eveniment sunt lideri PDL, între care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române. După începerea slujbei a ajuns şi liderul PNR, Mihail Neamţu.

UPDATE 18.45 Bogdan Ionescu, mirele, poartă un smoking negru având papion la gât şi un trandafir alb la rever.

UPDATE 18.20 Ceremonia religioasă a început cu cel puţin 20 de minute întârziere. Cea care a întârziat a fost chiar mireasa, ea fiind îmbrăcată într-o rochie de mireasă clasică, albă, cu voal pe faţă. EBa are pe sub voalul amplu, părul strâns într-un coc. Buchetul de mireasă este din trandafiri şi bujori roz, florile pe care şi le-a ales pentru nuntă. La capitolul bijuterii, ea poartă la gât un lănţişor simplu. Ea a fost ajutată de tatăl său, preşedintele Traian Băsescu să coboare din maşină apoi a fost condusă, la braţul acestuia în biserică.

Elena Băsescu mireasă

În acelaşi timp, protestatarii s-au strâns în faţa bisericii, iar la apariţia Elenei Băsescu au început să scandeze împotriva tatălui său.

EBa şi Syda au devenit astăzi soţ şi soţie, după ceremonia civilă de la Primăria sectorului 2. Mirii și rudele au plecat în grabă de la starea civilă, din cauza protestatarilor care au huiduit familia Băsescu.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA O FOTOGALERIE!

p13
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite