Elena Băsescu: „Îmi doresc un copil într-un an sau doi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu în plenul Parlamentului European
Elena Băsescu în plenul Parlamentului European

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a mărturisit într-un interviu pentru jurnal.md că îşi doreşte un copil, acum că a ajuns la 31 de ani.

Declaraţia Elenei Băsescu a venit în cadrul unei discuţii mai ample despre cariera politică, cea de fotomodel şi despre planurile de viitor ale europarlamentarei. „Ceasul biologic ticăie şi încă nu m-am hotărât, dar cred că într-un an-doi voi dori să am un copil. Viaţa mea personală se derulează între Bruxelles şi Bucureşti".

Ea a mărturisit că are practic o viaţă dublă, dar care poate fi folositoare în cadrul unei relaţii de lungă durată. „Patru zile sunt plecată, doar sfârşitul de săptămână îl petrec acasă. Cred că o pauză de patru zile este binevenită într-o relaţie lungă", a mai spus fiica preşedintelui.

"Botezul meu politic au fost <<succesurile>>"

Chiar dacă locuieşte încă în aceeaşi casă cu părinţii săi, EBA a mărturisit jurnal.md că nu doreşte să schimbe acest lucru. „Nu am vrut să mă mut pentru că îmi place atât de mult în weekend, când mă întorc acasă să stau dimineaţa cu părinţii mei", spune tânăra.

Pe lângă acest lucru, Elena se simte apropiată de familie. „Mama, stâlpul familiei, o femeie tăcută, dar foarte puternică. Nu m-a încurajat niciodată să mă implic în politică. Cel care m-a sprijinit a fost tata. Dacă fetele iau ca modele femei din domeniul cinematografiei sau alte persoane cunoscute, pentru mine, tatăl meu a fost model", a mai spus fiica lui Traian Băsescu.

Însă, faptul că este fiica preşedintelui nu este uşor. Aşa cum nu este nici să fii femeie. Elena Băsescu consideră că „să fii tânără şi, pe lângă toate acestea, fiica preşedintelui este şi mai dificil. Botezul meu politic, dacă pot să-i spun aşa, a venit odată cu celebre „succesuri". Am devenit ţinta de ironie pentru adversarii politici, dar şi pentru o parte a presei. Femeile pot reuşi în politică, dar trebuie să muncească mult mai mult, să fie cu un minut înaintea bărbaţilor".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite