E doctor în filosofie, dar dirijează o trecere de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un britanic care are 11 diplome universitare a ales o viaţă obişnuită, cinci zile pe săptămână mergând 6 kilometri pe bicicletă pentru a dirija traficul în zona unei treceri de pietoni de lângă o şcoală.

Bruce Berry face parte dintr-o categoria selectă de britanici. Doar 1% din ei au inteligenţa şi studiile sale. Acum în vârstă de 70 de ani, Bruce a devenit doctor în filosofie cu o teză de 425 de pagini despre scriitorul rus Andrei Makine. Pe lângă doctoratul în filosofie, bătrânul mai are 3 diplome în studiul artei şi alte şapte masterate. El vorbeşte fluent franceza, germana, italiana, spaniola şi rusa, scrie „The Sun".

Modestul doctor din localitatea britanică Sharlston a început să lucreze la poştă şi a studiat în timpul liber pentru a deveni traducător.

Pentru slujba sa de zi cu zi, Bruce Berry primeşte 200 de lire sterline pe lună pentru 90 de minute de muncă pe zi. El a ales să facă acest lucru pentru a oferi ceva comunităţii în care a crescut, şcoala a cărei trecere de pietoni o păzeşte fiind cea în care tatăl său a fost profesor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite