Dual SIM pe ultimele modele de iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carcasele dual SIM vor fi disponibile în curând
Carcasele dual SIM vor fi disponibile în curând

Multe dintre replicile ieftine ale lui iPhone produse în China au capacitate dual SIM, adică pot fi introduse două cartele care să funcţioneze concomitent în interiorul telefonului. În curând şi ultimele iPhone-uri originale vor putea primi două cartele, cu ajutorul unei carcase suplimentare numite Vooma Peel PG 92, scrie site-ul techcrunch.com.

Dispozitivul este dotat cu spaţiu pentru cartela şi baterie suplimentară, astfel şi autonomia telefonului crescând. Dar principalul dezavantaj este că aceasta îngroaşă telefonul, iar iPhone-ul trebuie deblocat (jailbreak), pentru a nu mai funcţiona în limita standardelor impuse de Apple.

Descărcând aplicaţia Vooma în gadget, telefonul poate fi controlat direct din butoanele carcasei, despre care jurnaliştii de la TechCrunch au spus că sunt mai puţin finisate decât cele originale.

Telefoanele dual SIM nu au avut succes pe continentul american, dar în ţările în curs de dezvoltare acestea au prins la public, deoarece erau o alternativă mai comodă decât purtarea a două terminale în buzunare, în condiţiile în care majoritatea utilizatorilor au două numere de telefon.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite