Drama din spatele măștii. O tânără, desfigurată în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ceva timp în urmă, ochii ei "zâmbeau" la cameră, în timpul ședințelor foto la care participa. Însă, astăzi sunt triști, iar chipul ei este acoperit de o mască neagră ce ascunde urmele unui accident teribil, care i-a schimbat radical viața.

Turia Pitt, în vârstă de 24 de ani, din Australia a fost prinsă în mijlocul unui incendiu de vegetație, care i-a provocat arsuri grave pe 64% din suprafata corpului.

Turia a fost invitata, în septembrie anul trecut, să participe la un maraton, organizat în cadrul unei campanii pentru protecția mediului.

image

Turia Pitt era fotomodel, înainte de accident

Înaintea maratonului, care avea un traseu de aproximativ 100 de kilometri, participanții au fost atenționați că s-ar putea confrunta cu șerpi, crocodili sau s-ar putea deshidrata. De asemenea, li s-a spus că pe traseu ar putea exista incendii minore de vegetație, însă nu li s-a dat de înțeles că acestea ar prezenta vreun pericol.

Turia Pitt a fost prinsă, însă, în mijlocul unui incendiu puternic, care a mutilat-o pe viata. A fost dusă de urgență la spitalul din Sydney, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i slava viața și a-i înlocui pielea arsă.

Fața ei a fost complet distrusă, un picior i-a fost amputat, a ramas făra un deget de la o mâna și fără lobii urechilor, potrivit Daily Mail

Turia nu a ieșit luni întregi din casa. Ea a fost fotografiată, pentru prima dată dupa accidentul teribil, în momentul în care a acceptat să facă o declarație cu privire la incendiul de vegetație care i-a schimbat complet viața.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite