Drama celui mai gras om din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keith Martin
Keith Martin

Un britanic este blocat în casă de câţiva ani. Keith Martin a devenit de curând cel mai gras om din lume, după ce a reuşit să-l depăşească pe mexicanul Manuel Uribe, acesta din urmă intrând la cură de slăbire.

Martin (42 de ani) cântăreşte 358 de kilograme şi a provocat controverse în Marea Britanie, deoarece statul consumă 50.000 de lire sterline pentru înreţinerea sa, bărbatul având nevoie de şapte asistente care să-l spele zilnic, să-i facă mâncare şi să-l îngrijească. Martin nu a mai ieşit din casă din 2001, de atunci nefiind capabil să se întoarcă sau să se mişte din patul său întărit, scrie „The Daily Mail".

Keith Martin, care poartă haine 8XL, speră să-i poate fi montată o bandă gastrică care să-i reducă greutatea, dar doctorii nutriţionişti i-au spus că trebuie să slăbească natural înainte, deoarece dacă rămâne la această greutate sau slăbeşte forţat, nu ar putea să ajungă la 50 de ani.

„Am renunţat la o mare cantitate de mâncare. Încerc să-mi ţin cantitatea de calorii la 2.500 pe zi, deoarece înainte obişnuiam să mânânc 9.000 de calorii. Acum am patru felii de pâine dimineaţa, supă la prânz, deşi uneori trec peste el, iar seara orez şi pui fără condimente", mărturiseşte Martin.

Deşi a reuşit să devină cel mai gras om de pe planetă, Martin nu doreşte să contacteze reprezentanţii Cărţii Recordurilor, deoarece „nu este ceva cu care să te mândreşti".

Cum a ajuns la peste 300 de kilograme

Britanicul a avut o greutate normală până la 16 ani, moment când mama sa, Alma, a murit. Atunci a început să mânânce şi să bea, ajungând încet, încet la aceste proporţii. De asemenea, drama pornise de dinainte. Familia cu opt copii nu avea prea multe legături cu tatăl lor, care-i vizita foarte rar.

Adolescentul Keith a renunţat la şcoală după moartea mamei şi a lucrat în depozite, ca hamal, până când greutatea nu i-a mai permis acest lucru.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite