Doctorii au rămas şocaţi când au văzut radiografia acestei femei. Pacienta: "Mi-e teamă că voi muri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie, mama a trei copii, a înghiţit un obiect care i-a pus viaţa în pericol în timp ce mânca bucăţi mărunţite de gheaţă.

Jodie Fletcher a înghiţit o lamă de 2,5 cm în timp ce mânca gheaţă în faţa televizorului, scrie The Sun. Femeia s-a speriat după ce a început să scuipe sânge, aşa că a chemat o ambulanţă.

Lama i-a provocat mai multe răni la nivelul traheei şi a ajuns în stomacul femeii, după cum au concluzionat doctorii care s-au ocupat de cazul lui Jodie.

În ciuda gravităţii situaţiei, medicii au decis să n-o opereze pe femeie pentru a scoate metalul din stomac şi au sfătuit-o să aştepte să elimine lama în mod natural.

"Doctorii mi-au spus că mi-ar putea provoca hemoragie internă. Sunt îngrozită de gândul că aş putea muri pentru că am mâncat gheaţă mărunţită", a mărturisit Jodie.

"Ne-au spus că, dacă Jodie are dureri, să chemăm o ambulanţă, pentru că lama ar putea tăia o venă care ar putea provoca hemoragie internă", a relatat iubitul lui Jodie pentru cotidianul britanic.

Bucata de metal s-a desprins din interiorul unui aparat de mărunţit gheaţa. Lanţul de supermarketuri din care a fost cumpărat produsul electrocasnic a demrat o anchetă în acest caz.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite