Directorul executiv Microsoft: „Trebuie să fii om de ştiinţă ca să te descurci cu un telefon Android”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steve Ballmer, directorul executiv de la Microsoft a atacat cu duritate sistemele de operare Android, în cadrul evenimentului Web 2.0 organizat la San Francisco, scrie publicaţia „The Telegraph".

Cerându-i-se să facă o comparaţie între telefoanele care folosesc sistem de operare Windows şi cele Google Android, Ballmer a spus că „nu trebuie să fii un om de ştiinţă ca să foloseşti un telefon Windows, aşa cum se întâmplă cu telefoanele Android. Eu nu pot fi foarte încântat de Android".

Cu toate acestea, Ballmer a fost neutru în privinţa Apple. „Apple este un competitor bun, dar unul diferit", a spus directorul executiv Microsoft. El a lăudat ultima creaţie, Siri, umilul asistent personal de pe iPhone 4S, care a provocat deja nemulţumirea utilizatorilor, deoarece poate funcţiona şi cu telefonul blocat.

Ballmer: „Un telefon Windows face lucrurile să meargă"

Vorbind despre telefoanele ce folosesc Windows, Ballmer a declarat că acestea sunt superioare la nivelul funcţionalităţii şi uşurinţei cu care pot fi folosite. „Când pui mâna pe un telefon Windows informaţia ta este în faţa ta şi pe centrul ecranului. Nu trebuie să te plimbi prin un ocean de iconiţe şi bla, bla, bla", a mai spus euforicul şef Microsoft, adăugând că un telefon Windows „face lucrurile să meargă".

Steve Ballmer a negat zvonurile care spuneau că Microsoft va intra în categoria firmelor de IT care îşi vor construi telefonul şi sistemul de operare, aşa cum este Apple. Microsoft se va concentra pe fabricarea de softuri şi sisteme de operare, iar Ballmer consideră că scopul imediat trebuie să fie dotarea unor telefoane mai accesibile ca preţ cu sistemul de operare. Windows.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite