Dezmăț ”academic” la Cambridge! Petrecerea care a dezgustat britanicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul central din Cambridge a devenit duminica trecută un loc de dezmăț pentru studenții de la prestigioasa universitate. Peste 2.000 de învățăcei le-au arătat locuitorilor orașului la ce se pricep ei cel mai bine: băut, vomitat și făcut striptease.

Deși petrecerea e organizată în fiecare an, în ziua numită "Duminica Cezarului", pentru a marca începutul verii, localnicii sunt la fel de surprinși și de dezgustați de practicile celor tineri.

Britanicii au fost de-a dreptul scârbiți de ce au putut admira în parcul din centrul orașului: studenți rupți de beți, care vomitau și urinau peste rondurile de flori. Totul, la doar câțiva metri de locul în care se jucau copiii în parc. "Nu-mi venea să cred ce văd", a declarat Tracy Burton, mamă a doi copii.

Cantitățile impresionante de alcool de la petrecere și-au spus cuvântul, așa că unul dintre studenții prestigioasei universități a fost dus la spital, după ce a băut până n-a mai știut de el, scrie cotidianul britanic The Telegraph. Mai mult, odată chercheliți, studenții au început să se ia la bătaie.

Localnicii spun că au văzut fete care beau alcool din prezervative, iar unele erau ținute cu capul în jos în timp ce li se turna băutură în gură.

Dar asta nu e tot. Localnicii au povestit cotidianului britanic că băieții fugeau cu pantalonii desfăcuți și lăsați în jurul genunchilor, iar unii dintre studenți mimau partide de sex.

Majoritatea studenților prezenți la eveniment au băut toată după-amiaza, după care unii dintre ei s-au dus să înoate în River Cam. Alții au preferat să continue petrecerea într-un club. "Mulți dintre ei încep să bea la prânz și continuă pur și simplu. Majoritatea își petrec ziua în pub-uri", spune un localnic. "Urmează examenele, iar ăsta e felul lor de a se relaxa înainte de această perioadă", spune altul.

"Duminica Cezarului" este doar începutul. Întregul șir de petreceri cu băutură se termină la sfârșitul sesiunii, în iunie, în ziua numită "Duminica Sinuciderii".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite