De la un click la o baltă de sânge. Cum i-a distrus internetul viaţa unei tinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încrederea acordată partenerilor găsiţi pe internet poate provoca situaţii tragice
Încrederea acordată partenerilor găsiţi pe internet poate provoca situaţii tragice

Internetul poate naşte monştri, dacă persoanele care-l folosesc nu sunt atente cu cine se întâlnesc. O femeie din Marea Britanie credea că a găsit un partener de încredere pe un site de matrimoniale, dar a ajuns să fie bătută şi violată de către acesta.

Peter Ramsey, 26 de ani, i-a dat un pumn femeii şi a violat-o după ce aceasta nu a dorit să-l sărute de noapte bună, în momentul când se duceau fiecare spre casele lor. El a lăsat-o pe femeia de 27 de ani, întâlnită pe site-ul plentyoffish.com, cu 21 de răni şi cu un dinte lipsă, ca să nu mai punem la socoteală şi traumă psihică.

Ramsey şi victima sa au petrecut patru zile vorbind pe site-ul de matrimoniale, care se prezintă ca o platformă „responsabilă pentru mai multe întâlniri şi relaţii decât orice alt site". Cei doi au vorbit să se întâlnească şi în realitate, într-un bar din sudul Londrei, scrie „The Daily Mail".

„Părea un băiat de treabă. Întâlnirea decurgea perfect. Credeam că avem foarte multe în comun", a declarat femeia poliţiei.

Tânăra de 26 de ani s-a lăsat condusă acasă, iar când bărbatul a vrut să o sărute, s-a dat în spate. În momentul acela, spune ea, Ramsey s-a schimbat. A trântit-o de perete şi a început să o lovească până ce a căzut. Când a început să ţipe, bărbatul i-a acoperit gura cu mâna, iar cu cealaltă continua să o lovească.

După ce a violat-o, Ramsey a lăsat femeia plină de sânge în faţa uşii. A doua zi el i-a dat două mesaje în care-şi cerea scuze epntru ce a făcut.

Site-ul plentyoffish.com are sediul în Canada şi are 32 de milioane de utilizatori care caută şi vorbesc cu potenţiali parteneri. Administratorii se laudă că ar fi cel mai mare din lume, numărul utilizatorilor crescând cu 30% anual. 30.000 de utilizatori noi intră pe site în fiecare zi, platforma având 250 de milioane de vizite lunare. Poliţia britanică a avertizat asupra pericolelor reprezentate de către aceste platforme, deoarece identităţile pot fi foarte uşor ascunse.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite