De la obez cu un pas în groapă la antrenor de fitness cu un trup de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richard Neal astăzi FOTO: Captură News2
Richard Neal astăzi FOTO: Captură News2

Richard Neal, un bărbat din Statele Unite ale Americii, căruia doctorii i-au spus că nu va apuca vârsta de 30 de ani din cauza greutății sale morbide, a reușit o performanță uluitoare: a slăbit 118 kilograme. Mai mult, bărbatul a devenit antrenor de fitness.

Richard Neal a fost supraponderal de când se știa. Cântarul său de acasă nici măcar nu-i mai arăta greutatea, pe ecran apărând doar mesajul „eroare“. La 198 de kilograme și mai puțin de 30 de ani, tânărul american a primit o veste tragică din partea medicilor: greutatea îl va ucide, deoarece organismul său nu va mai rezista.

Richard Neal

Richard s-a ambiționat și a început un program susținut de slăbit. Ținta sa nu era una ușoară: 118 kilograme în numai doi ani. Pentru a slăbi, Richard a început un program dur de fitness, după o serie de DVD-uri oferite de BeachBody. A reușit, iar producătorii DVD-urilor au fost atât de impresionați încât i-au oferit ca premiu pentru performanța sa un cec de 100.000 de dolari.

„Nu mai am datorii și mă pot dedica meseriei de antrenor de fitness. Cel mai important lucru este că-i pot să-i ajut și pe alții“, a declarat Richard pentru presa britanică.

Richard Neal
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite