„Dacă nu-mi aduce ce vreau, îl omor pe Moş Crăciun şi-i mănânc renii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atât Moşul, cât şi renii lui au fost ameninţaţi de o fetiţă din Marea Britanie
Atât Moşul, cât şi renii lui au fost ameninţaţi de o fetiţă din Marea Britanie

O fetiţă răsfăţată de 13 ani, din Marea Britanie, îl ameninţă cu moartea pe Moş şi spune că, dacă nu primeşte ce a cerut de Crăciun, îl va găti pe Rudolf şi pe ceilalţi reni.

În mod tradiţional, de Sărbători, copiii îi trimit scrisori Moşului în care îi spun ce cadorui ar vrea de Crăciun şi aşteaptă liniştiţi în seara de Ajun apariţia darurilor sub brad, sperând că sunt pe lista de copii cuminţi a lui Moş Crăciun.

O adolescentă din Marea Britanie însă, a adoptat o altă strategie. Ea i-a trimis o scrisoare de ameninţare Moşului, prin care îl avertizează că, dacă nu primeşte măcar două cadouri din lista pe care a scris-o, o păţeşte.

Mai mult, tânăra care se numeşte Mekeeda Austin, ameninţă că îi va vâna pe renii care trag sania Moşului, îi va găti şi îi va da de mâncare oamenilor străzii.

Printre darurile pe care fetiţa le aşteaptă de Sărbători se numără un Blackberry, o pereche de ochelari de soare de firmă şi o pereche de pantofi sport, dar cere şi prezenţa cântăreţului adolescent Justin Bieber.

Mama fetei spune că fata nu e răsfăţată, dar că îi cumpără mereu ce vrea ca să nu o supere.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite