DRAMĂ O norvegiancă şi-a ucis fetiţa în timp ce vorbea cu iubitul pe Skype

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Norvegia şi-a înecat fetiţa într-o găleată plină cu apă şi a transmis totul într-o convorbire video făcută pe Skype. Cel care a fost partenerul de conversaţie a femeii a fost iubitul ei din Marea Britanie.

Yasmin Chaudry, 26 de ani, a spus că şi-a ucis copilul pentru că „nu a ascultat-o". În schimb, Chaudry şi iubitul ei britanic au negat faptul că au dorit să omoare fata, ci doar să o sperie pentru că nu era ascultătoare, scrie ibtimes.com.

În presa norvegiană s-a scris despre faptul că cei doi se gândeau cum să o educe mai bine pe fata în vârstă de doar un an. Iubitului i-a venit ideea sinistră de a o băga într-o găleată cu apă pentru a o speria, după ce a văzut nişte filmări pe internet, crezând că aşa o vor disciplina. Dar disciplina a fost prea radicală, iar fata a încetat să mai respire şi nu a mai putut fi resuscitată, chiar şi după ce mama ei a chemat paramedicii.

Conform procurorului norvegian care se ocupă de caz, poveştile celor doi sunt asemănătoare. Amândoi spun că doreau să educe fata nu să o şi omoare, dar ideea s-a transformat într-un coşmar.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite