Cum scăpaţi de bătăile de cap pe care vi le dau cumpărăturile online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile scanate pot fi stocate pe un CD sau DVD în format 3D.
Imaginile scanate pot fi stocate pe un CD sau DVD în format 3D.

Un soft care vă poate scăpa de toate inconvenienţele cumpărăturilor de pe internet va putea face viaţa mai uşoară împătimiţilor.

Diferenţa între lucrurile cumpărate de pe internet şi cele dorite de cel care le-a achiziţionat este uneori atât de mare încât această modalitate de shopping devine un coşmar, care se înteţeşte atunci când vine vorba de schimbatul produselor. De aceea, specialiştii de la compania Upcload au creat un croitor virtual, care transformă această experienţă într-una satisfăcătoare şi rapidă, potrivit site-ului firmei.

Mai exact, o aplicaţie de ultimă generaţie a fost concepută pentru a scana organismul uman în doar trei minute, cu ajutorul unei camere web. Datele obţinute astfel sunt procesate astfel încât persoana respectivă să primească oferte care să-i satisfacă nevoile şi să uşureze procesul de căutare al hainelor potrivite.

„Cu ajutorul acestei tehnologii putem sugera oamenilor să poarte anumite lucruri la care ei poate nu s-au gândit niciodată înainte. Programul se foloseşte de forma trupului pentru a sugera idei originale oamenilor, în locul unor propuneri simple, care se potrivesc tiparului obişnuit", a declarat Asaf Moses, directorul executiv al companiei producătoare.

Toate recomandările vor ţine seama de mărimea, forma şi vârsta celui care doreşte să facă shopping online. De asemenea, programul ia în considerare şi materialul din care sunt confecţionate produsele recomandate, precum şi consistenţa acestuia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite