Cum se îmbogăţesc „afaceriştii-spam“ pe o reţea socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai „fierbinte" reţea socială a începutului de an, Pinterest, a devenit un izvor de bani pentru mai mulţi utilizatori care au speculat faptul că femeile cu venituri mari sunt printre utilizatorii fideli ai reţelei.

Potrivit „Mashable", un bărbat de 24 de ani, numit Steve, reuşeşte să facă 1.000 de dolari pe zi de pe Pinterest, după ce postează link-uri către contul lui de pe site-ul amazon.com. Această metodă de spam este foarte populară pe Pinterest. Deşi ar fi declarat într-un interviu ulterior că reţeta este falsă, Mashable a demonstrat că mai multe conturi de pe Pinterest ar fi legate la conturile menţionate de pe amazon.com, iar strategia de afaceri a spammerilor este folosită destul de des pe interest.

Steve, care foloseşte mai multe conturi de Pinterest deodată pentru a se promova, are şi mai mulţi roboţi care postează automat linkuri de pe Amazon. „Pinterest este cea mai uşor de spama reţea de până acum. Trebuie doar să-ţi dai seama cum funcţionează sistemul şi apoi să-l foloseşti în avantajul tău", a declarat Steve pentru publicaţia „The Daily Dot".

Bărbatul a început procesul de spamming pe 20 februarie. După ce a ajuns să câştige şi 1.900 de dolari pe zi, Steve speră să ajungă acum la 2.500 de dolari pe zi. Până acum Pinterest i-a şters doar un singur cont până acum.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite