Cum îţi dai seama dacă un bărbat înşală, în funcţie de zodia lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil că de multe ori ai crezut că iubitul te înşală, dar niciodată nu ai reuşit să-ţi dai seama dacă temerile tale au sau nu ceva la bază. Astrologii anunţă că zodiile te pot ajuta să descoperi dacă partenerul îţi este infidel, doar din gesturile acestuia.

Iată mai jos cum se poate da de gol un bărbat care înşală, în funcţie de semnul lui zodiacal:

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii din berbec nu prea reuşesc să mintă cu succes. Sunt foarte grăbiţi şi agitaţi, iar asta îi dă de gol întotdeauna. Iar dacă azi îţi spune ceva, iar mâine cu totul altceva, cu siguranţă e ceva la mijloc.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii au mustrări de conştiinţă atunci când înşală, iar asta se vede în comportamentul lor zilnic. Pare trist, oftează fără motiv şi este letargic. Este un semn că a călcat strâmb şi acum regretă. Sau pur şi simplu vrea să fie în altă parte.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Bărbaţii din gemeni se pricep de minune la tot felul de diversiuni, reuşesc să "te facă" din cuvinte, dar cu toate astea ceva îi dă de gol dacă au o aventură. Pare să fie cu mintea în altă parte, rămâne pe gânduri şi mai ales, devine foarte critic la adresa ta. Toate acestea sunt un mare semnal de alarmă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nativii din rac nu se pricep deloc să-şi ascundă eventualele aventuri. Pentru că este o fire emoţională, schimbările de comportament sunt foarte evidente în cazul bărbatului din rac, iar pe lângă asta, va fi tot mai mult plecat de acasă, ceea ce pentru el poate fi destul de neobişnuit.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un bărbat din zodia leului nu se poate abţine să nu vorbească cu cineva despre aventura lui, iar cel mai probabil prietenii foarte apropiaţi vor fi primii care află. Dacă observi un comportament ciudat al acestora sau dacă lumea opreşte şuşoteala şi pur şi simplu amuţeşte când apari tu, e un semn de îngrijorare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă are pe altcineva, bărbatul născut în zodia fecioarei îşi va întoarce ochiul critic asupra ta mai mult ca de obicei şi asta pentru că te compară cu cealaltă. Dacă eşti criticată aparent fără motiv, ar putea fi ceva la mijloc.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din balanţă sunt pur şi simplu măcinaţi de gânduri atunci când îşi înşală partenera. Se decid cu greu, iar dacă aventura a implicat şi ceva sentimente, totul devine şi mai complicat pentru ei. Îţi dai seama dacă te înşală prin faptul că este gânditor, deprimat şi pare că vrea să-ţi spună ceva, dar nu are curaj.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din scorpion este maestru când vine vorba de secrete. Poate ţine ascuns faptul că are o aventură fără ca tu să bănuieşti absolut nimic. Se dă foarte greu de gol şi adesea vei afla accidental asta, fără să te gândeşti că ar fi putut fi posibil.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii scap des tot felul de cuvinte pe care abia apoi le procesează, când deja e prea târziu. Este posibil ca într-un astfel de moment să spună ceva care să-ţi aprindă un beculeţ sau care să te pună pe gânduri.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativii din capricorn povestesc cu entuziasm despre persoanele care-i fascinează. Dacă îţi vorbeşte cu mult elan despre o colegă de muncă, o cunoştinţă comună sau despre cineva pe care tocmai a întâlnit, ar trebui să ştii că nutreşte altfel de sentimente decât cele de simpatie şi că e posibil chiar să fie îndrăgostit sau să fi călcat deja strâmb.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Bărbaţii din vărsător se pricep de minune în a jongla cu relaţiile. Ascund cu măiestrie relaţii extraconjugale, aventuri sau escapade, iar şansa ta de a descoperi este să afli de la cei care ştiu asta deja. Dacă ai suspiciuni, ar fi indicat să-i abordezi prietenii astfel încât să descoperi adevătul.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Peştii au foarte mare nevoie de afecţiune, vor să fie răsfăţaţi şi alintaţi, iar când brusc nu prea mai par să-şi dorească asta, este ceva dubios la mijloc. Dacă iubitul tău devine rece, distant, aparent fără niciun motiv, o aventură ar putea fi răspunsul.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite