Cum arată noul logo Microsoft Windows. Criticii s-au speriat de simplitatea acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Windows 8 este deja în faza de testare
Noul Windows 8 este deja în faza de testare

Noul sistem de operare a celor de la Microsoft, Windows 8, este încă în faza de testare, dar compania mamă a oferit publicităţii pentru prima oară noul logo.

Acesta a stârnit deja criticile internauţilor şi a experţilor în design, Microsoft îndepărtându-se de logoul clasic, multicolor, trecând la o schemă de culori simplă: un bleu pe care este scris Windows 8 şi o fereastră obişnuită.

Critcile nu au întârziat să apară. Jurnalistul Forbes, E.D. Kain, scrie „mi-e greu să-mi dau seama cum acest logo este o evoluţie faţă de Windows 1. Cred că nu este potrivit să-ţi arate patru «ecrane ale morţii» care vin spre tine. În mare, capturează experienţa mea cu Windows".

„Este un logo simplu, monocolor care accentuează designul simplu al noului sistem de operare. Cu toate acestea, este atât de plat încât nu spune nimic important despre platformă", consideră cei de la site-ul VentureBeat.

Jurnaliştii de la Zdnet au o părere de-a dreptul amuzantă: „Logoul Windows 8 îmi oferă o fereastră, dar eu vreau să sar de pe ea".

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

image
Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite