Cum arată acum o femeie care a fost mutilată de iubitul ei pentru că a vrut să-l părăsească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patricia Lefranc, o femeie în vârstă de 48 de ani din Belgia care a fost mutilată de iubit, a vorbit pentru presa internaţională despre drama prin care a trecut.

Femeia a dorit să-l părăsească, în urmă cu doi ani, pe Richard Remes, care îi era iubit, dar acesta nu a putut accepta despărţirea. Cu toate că el era căsătorit cu o altă femeie şi îşi ascundea relaţia cu victima, atunci când Patricia i-a spus că îl va părăsi el i-a aruncat acid sulfuric pe faţă.

Richard a afirmat imediat după cumplitul incident că a premeditat fapta din cauza faptul că nu îşi putea imagina viaţa fără iubita lui, iar acum, la doi ani de la începerea procesului, femeia îşi doreşte ca bărbatul care i-a distrus viaţa să plătească scump. „Nu mai aud cu o ureche, iar nasul mi-a căzut. Medicii mi-au amputat şi un deget de la mâna dreaptă. Sper să conving jurului că acest bărbat a vrut să mă omoare. Merită pedepsit pentru că m-a transformat într-un monstru", a spus Patricia Lefranc.

Medicii care o tratează pe femeie au spus că aceasta va mai fi supusă unei intervenţii chirurgicale, care va fi una din cele mai grele dar, în urma ei, chipul femeii va revenit cât de cât la normal. În schimb, Richard Remes şi-a cerut iertare şi a spus că habar nu avea că acidul sulfuric poate fi atat de devastator.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite