Cum a omorât Revelionul rețeaua Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Logo Twitter
Logo Twitter

Noaptea de Anul Nou este cunoscută drept una dintre cele mai aglomerate în toate domeniile. Rețelele de comunicații mobile nu mai funcționează, mesajele ajung cu întârziere, iar site-urile populare ajung să se blocheze. Revelionul i-a pus capac Twitter-ului, rețeaua de microblogging căzând pentru mai bine de o oră din cauza avalanșei de mesaje. 

Twitter a căzut fix în momentul când Revelionul era sărbătorit în Japonia, numărul de mesaje pe secundă ajungând la 16.197. Din cauza aglomerației virtuale, oamenii nu puteau citi sau scrie noi mesaje de La mulți ani, singurul mesaje fiind "Ne cerem scuze. Capacitatea site-ului a fost depășită".

După ce și-a revenit, site-ul a mers în hopuri până la finalul nopții, momentele când acesta era la pământ fiind orele când Anul Nou venea în anumite părți ale globului. 

Un utilizator a găsit un motiv de glumă în această cădere, scriind „E incredibil cum trei cuvinte îmi pot strica ziua - Twitter over capacity“. Un alt user de pe Twitter a scris că „Dorința de Revelion a Twitter-ului ar trebui să fie - nu voi mai fi depășit de numărul de utilizatori“. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite