Cum a început aventura lui Bear Grylls: la opt ani a fost băgat cu capul în WC de colegii de şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bear Grylls, celebrul aventurier britanic concediat recent de Discovery, care a devenit cunoscut datorită lecţiilor de supravieţuire pe care le oferea în cadrul emisiunilor sale, şi-a lansat cartea autobiografică.

Britanicul afirmă în cartea intitulată „Autobiografia lui Bear Grylls: Mud, Sweat and Tears" că este unul dintre cei mai tineri alpinişti care au escaladat muntele Everest, reuşind această performanţă la vârsta de 23 de ani, şi cea mai tânără persoană care a devenit Cercetaş Şef (35 de ani). Mai mult, Bear povesteşte şi faptul că are o soră, pe care o cheamă Lara, dar şi faptul că mama sa a pierdut trei sarnici până să-l nască pe el.

Aventurierul spune că el a fost crescut, până la vârsta de cinci ani, de sora lui, care l-a învăţat să vorbească şi să meargă, deoarece părinţii lui lucrau foarte mult şi nu aveau timp să aibă grijă de el. Acesta îşi aminteşte că era un copil problemă, iar atunci când era în şcoală l-a muşcat pe un copil până i-a dat sângele, iar mama lui îl încuia de multe ori în dormitor, pentru că făcea multe prostii.

Citiţi şi:

Tehnici de concediere: Bear Grylls, dat afară de la Discovery Channel

VIDEO Supravieţuieşte gerului la fel ca Bear Grylls, vedeta Discovery Channel

Bear Grylls mai spune, în paginile cărţii sale, că la vârsta de şase ani a fost dus la gimnastică, acolo unde a învăţat să fie disciplinat, iar la aceeaşi vârstă a avut parte şi de prima traumă. Pe când se afla la bunica sa, a fost muşcat de faţă de un câine, iar pentru a se face bine cât mai repede, a fost cusut chiar de către mama sa.

La vârsta de opt ani, Bear a fost trimis la internat, la o şcoală de băieţi, iar pentru a fi acceptat în frăţie a trebui să sărute, timp de un minut, o sticlă de lapte. Ajuns într-o toaletă, britanicul a fost atacat de trei elevi mai mari, care au încercat să-l bage cu capul în WC. „Mi se mai întâmplase să fiu băgat cu capul în WC, dar de această dată vroiau să-şi facă nevoile şi apoi să mă forţeze pe mine să bag capul în WC şi ei să tragă apa. Am scăpat şi am fugit de ei, după care am început să iau lecţii de karate, pentru a mă putea apăra“, scrie Bear Grylls.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite