Caut partener! Doar pentru Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrei să nu te mai întrebe mătuşile, bunicii, vecinii de ce ai venit din nou singură acasă de Sărbători? Angajează-ţi un iubit sezonier! Aceasta este ideea pe care au născocit-o câţiva localnici singuri, dar foarte întreprinzători, din San Francisco (SUA).

Anunţurile au fost publicate pe craiglist.com, un site celebru de mică publicitate, relatează presa britanică. Doritorii trebuie să accepte un fel de contract în care este specificat foarte clar că presupusa relaţie se sfârşeşte imediat după Revelion.

„Să fim sinceri: ne-am săturat sa fim singure de Sărbători! Căutăm iubiţi sezonieri. Dragostea noastră este falsă, dar epică", sună unul dintre anunţuri, potrivit publicaţiei „The Huffington Post". Autoarele sunt două tinere care se recomandă ca fiind foarte atrăgătoare, dar mult prea dependete de jobul lor ca să-şi găsească un iubit cu normă întreagă".

Această idee a avut succes şi în rândul bărbaţilor care, sătui de reproşurile părinţilor, îşi angajeaza iubită temporară cu care să se afişeze în faţa lor doar de Crăciun sau Anul Nou.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite