Confesiunile celei mai răsfăţate fete din Marea Britanie: „Dacă mama nu-mi ia ce-mi doresc, am crize de furie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de doar 15 ani din Marea Britanie, care se consideră cea mai răsfăţată fată din ţară face câteva confesiuni incredibile.

Se dichiseşte în oglinda aurită cel puţin o oră înainte de a ieşi din casă, are grijă să aleagă cele mai potrivite culori ale fardurilor şi nu neglijează deloc aspectul unghiilor. Acestea sunt câteva dintre cele mai importante activităţi ale adolescentei Paige Turpie (15 ani), care se consideră cea mai răsfăţată din Marea Britanie, potrivit „The Sun".

„Ritualul" nu se încheie aici. Ea îşi alege hainele dintr-un şifonier plin cu îmbrăcăminte de firmă. Nici pantofii nu sunt luaţi la întâmplare, mai ales că pedichiura sa perfectă trebuie pusă în valoare de nişte încălţări care costă sute de euro.

90 de minute pentru a se aranja

Paige nu pleacă niciodată nemachiată din casă şi petrece în fiecare dimineaţă câte 90 de minute pentru a se aranja. „Îmi trebuie cel puţin o oră să mă machez şi să aplic bronz fals pe faţă şi să-mi aranjez genele în fiecare dimineaţă. Apoi trebuie să-mi pun părul pe bigudiuri şi să-l usuc. Pentru şcoală am o geantă Gucci. Niciodată nu ies din casă fără să arăt perfect", mai spune Paige.

Adolescenta răsfăţată, care are grijă şi de câinele său chihuahua, pe care-l îmbracă numai cu haine de firmă, spune: „Sunt atât de mândră să fiu cea mai răsfăţată fată de 15 ani din Marea Britanie. Mama îmi cumpără orice-mi doresc, iar dacă nu se întâmplă aşa, am un acces de furie. Vreau să arăt bine. Sunt hotărâtă să devin faimoasă şi de aceea mama cheltuieşte toţi banii pe mine".

Mama are două joburi pentru a finanţa stilul de viaţă al fetei

Acest statut însă nu revine unei celebrităţi sau unei femei de succes în viaţa profesională. Este doar o adolescentă de 15 ani din Ockendon, care se proclamă drept cea mai răsfăţată fată din Marea Britanie.

Ea nu provine dintr-o familie bogată, însă nu se sfieşte să accepte venitul mamei sale Amanda (42 de ani), care are două locuri de muncă pentru a finanţa stilul luxos de viaţă al fiicei sale.

Fiecare bănuţ care constituie salariul lunar al Amandei, 1.300 de euro, este predat lui Paige, care-l risipeşte pe haine, încălţăminte şi machiaj.
Bruce (42 de ani), tatăl lui Paige munceşte pentru a plăti facturile şi datoriile familiei.

Mama face sacrificii conştientă. În plus, Amanda este mândră că poate să-şi răsfeţe fata. „Când eram mică, familia mea nu a avut prea mulţi bani şi mereu mi-am dorit haine şi încălţăminte. Când am avut-o pe Paige, am jurat că va avea mereu tot ce-i trebuie. Aşa că-i dau toţi banii mei. Dacă are nevoie de ceva în plus, lucrez suplimentar. Soţul meu nu este de acord de multe ori şi consideră că-i dau prea mulţi bani lui Paige, însă este este pe primul loc în viaţa mea şi trebuie să aibă ce eu n-am avut", spune Amanda.

Paige are 100 de perechi de încălţăminte, numai haine create de designeri faimoşi (Gucci, Juicy Couture, Stella McCartney şi Burberry), dar şi parfumuri şi colecţii de cărţi Katie Price şi Childs, precum şi bijuterii cu diamante.

Ea cheltuieşte peste 350 de euro lunar pentru a-şi îngriji părul, unghiile şi corpul. Tânăra nu merge niciodată cu autobuzul.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite