Cofondatorul Apple, printre primii posesori de Samsung Galaxy Nexus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Wozniak a fondat împreună cu Steve Jobs compania Apple
Steve Wozniak a fondat împreună cu Steve Jobs compania Apple

Cofondatorul Apple Steve Wozniak a primit un telefon Samsung Galaxy Nexus în timpul vizitei de acum câteva zile în campusul Google, după ce a scris pe contul său de Twiter, în prealabil, că se gândeşte să-şi achiziţioneze ultimul dispozitiv mobil lansat de gigantul IT împreună cu firma sud-coreeană, scrie cotidianul britanic „The Daily Telegraph".

Wozniak a declarat mereu că apreciază sistemul de operare de la Google şi că acesta va deveni foarte popular. Mai devreme anul acesta, Wozniak ar fi declarat ziarului olandez „De Telegraaf" că Android este mai bun decât sistemul de la Apple, iOS, deoarece are mai multe aplicaţii şi o piaţă în dezvoltare. În plus, acesta ar fi adăugat că „Sistemul de operare de la Google pare a câştiga lupta pe piaţă". Cu toate acestea, Wozniak a declarat apoi că a fost citat incorect de către ziarul olandez şi a menţionat că nu ar spune niciodată că Android e mai bun decât iOS.

Prietenul lui Steve Jobs a vrut să-i aduce un omagiu acestuia în ziua lansării iPhone 4S, pe 14 octombrie, şi a fost primul care s-a aşezat la coada formată la magazinul Apple din localitatea Cupertino, acolo unde se găseşte şi sediul firmei.

În altă ordine de idei, Wozniak a declarat blogului de tehnologie engadget.com „nu încerc să dărâm Android, dar nu sugerez că ar fi mai bun decât iOS. Poate să aibă o piaţă mai mare şi să fie în continuare îngrozitor".

Citeşte mâine în ediţia printată Adevărul cum a ajuns Galaxy Nexus, primul telefon cu sistem de operare Android 4.0, să fie cel mai rapid telefon la internet

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite