Cine sunt cei prea rușinați să facă sex cu lumina aprinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt cei mai predispuşi să se îmbolnăvească de cancer în gât
Tinerii sunt cei mai predispuşi să se îmbolnăvească de cancer în gât

Un studiu realizar de către firma de lenjerie intimă deținută de fostul tenisman Bjorn Borg arată că britancii sunt printre cei mai închiși la minte și rușinoși în materie de sex.

Studiul a arătat că britanicii au cel mai mare procent al sexului pe întuneric, 65% spunând că aleg să aibă relații sexuale fără lumină. Dintre aceștia, 18% au declarat că fac acest lucru deoarece nu au destulă încredere în felul cum arată și se tem că nu sunt destul de atractivi pentru partenerii lor.

Procentul este destul de mare printre bărbați, aproape o treime stingând lumina înainte de orice activitate sexuală, iar mulți dintre ei nici măcar nu sunt în stare să spună cuvântul sex, 47% alegând să folosească expresia "get sexy„ (devenim intimi).

Sub britanici la nivelul de rușine în materie de sex s-au clasat cei din SUA, unde 64% preferă sexul pe întuneric, iar suedezii au înregistrat un procent de 63% al sexului fără lumină.

Studiul realizat în Suedia, Marea Britanie, Statele Unite, Spania, Germania, Italia, Franța, Olanda și China a mai arătat că locuitorii celei din urmă țări au un fetiș dubios: o treime dintre chinezi sunt excitați de lenjeria intimă electrică.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite