Cinci mituri despre sex în care femeile încă mai cred

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile au nevoie de mai mult decât de un simplu contact pentru a ajunge la orgasm
Femeile au nevoie de mai mult decât de un simplu contact pentru a ajunge la orgasm

Sexologul american Logan Levkoff trece în revistă, pentru „The Huffington Post“, câteva dintre miturile în care femeile încă mai cred. O parte sunt complet dărâmate, însă altele conțin o fărâmă de adevăr.

1. Cele mai multe femei ajung la orgasm chiar și doar prin contact sexual normal. Experții au dărâmat acest mit: peste 70% din femei nu au orgasm prin simpla penetrare, iar acest lucru este cât se poate de normal, asigură sexologul.

2. Sexul oral sau anal nu înseamnă cu adevărat sex. Cum actele sexuale se întâmplă și între persoane de același sex, deci care nu au parte de o penetrare heterosexuală, orice formă de sex înseamnă că ai avut parte de o partidă, nu contează dacă memorabilă sau nu. Prin urmare, aceste contacte nu te lasă virgină și nici nu-l exclude pe cel cu care s-a întâmplat din lista partenerilor de sex.

3. Dacă partenerul tău ar suferi de o boală transmisă sexual, ai știi. Cât se poate de fals. Nu poți spune cu certitudine dacă cineva suferă de ceva sau este infestat cu o bacterie sau un virus doar privindu-l sau făcând dragoste cu respectivul. Prin urmare, singura metodă eficientă este testarea la medic.

4. Dacă ginecologul tău ar trebui să-ți vorbească despre sex, ar deschide el subiectul. Doar 40% dintre ginecologi întreabă fiecare pacient despre eventuale probleme sexuale, arată un studiu efectuat în SUA. De asemenea, 28,5% întreabă despre satisfacția sexuală și doar un procent insignifiant despre identitatea sau orientarea sexuală. De asemenea, 53% din studenții la Medicină intervievați în cadrul unui studiu efectuat în 2010, au declarat că nu consideră că sunt învăâaâi cum să deschidă un astfel de subiect.

5. Dacă ai fantezii cu o altă femeie ești cu siguranță lesbiană. Cât se poate de fals, susține sexologul. Fanteziile se numesc fantezii pentru că nu definesc felul în care suntem și ne comportăm zi de zi.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite