Cheeseburgerul a apărut din greşeala unui bucătar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătarul Lionel Sternberger poate fi numit părintele cheeseburgerului deoarece el a fost prima persoană care l-a gătit. E drept, din greşeală.

Primul cheeseburger a fost gătit prima oară într-un restaurant din California (SUA) în 1920, însă trebuia să fie altceva. Bucătarul a ars o parte din hamburger şi, pentru a îndrepta greşeala, a adăugat brânză, scrie 7sur7.be.

De atunci, bucătarii se întrec să fie remarcaţi pentru diferite artificii pe care le fac cu acest fel de mâncare.

Wall Street Burger Shoppe a făcut cel mai scump cheeseburger din New York în 2008. Ce l-a făcut atât de special? Carnea de vacă de Kobe, trufele negre, pateul, brânza gruyere şi ciupercile sălbatice, care au făcut ca delicatesa să coste 175 de dolari.

În Texas, bucătarii au o reţetă specială. Ei gătesc cheeseburgerul din îngheţată cu brânză şi carne tocată de vacă.

Stil de viață

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite