Ceremonie desprinsă din "O mie şi una de nopţi": Fiica sultanului din Brunei s-a căsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, s-a căsătorit, joi, cu Pengiran Haji Muhammad Ruzaini, în cadrul unui ceremonii spectaculoase care a fost găzduită de către sultan, la palatul său cu 1.700 de camere, relatează Daily Mail.

Prinţesa Hajah Hafizah Sururul Bolkiah în vârstă de 32 de ani, a cincea fiică a sultanului,  şi mirele, în vârstă de 29 de ani, şi-au rostit jurămintele în faţa mulţimii care s-a adunat pentru a-i sărbători, mulţime formată din familie, prieteni, dar şi din înalţii demnitari ai lumii.

Sultanul este prim-ministru al sultanatului care a fost guvernat timp de 600 de ani de aceeaşi familie regală şi deţine, de asemenea, funcţiile de ministru al Apărării şi ministru de Finanţe.Sultanul din Brunei are 12 copii, şapte fiice şi cinci băieţi, din cele trei căsătorii ale sale.

În continuarea festivităţii, cuplul va fi prezentat curţii regale, duminică, după o săptămână de activităţi care au avut drept scop celebrarea nunţii prinţesei. Nunta este cu atât mai incitantă pentru locuitorii sultanatului, cu cât Bruneiul este cunoscut pentru atmosfera liniştită şi lipsa vieţii de noapte.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite