„Cenuşăreasa de România“: cum i-a impresionat pe englezi povestea unei fetiţe românce obligată să cerşească în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă în vârstă de şapte ani din România, care a fost dusă anul trecut în Marea Britanie de către o familie de romi şi obligată să cerşească, i-a emoţionat pe englezi, care au salvat-o de la sclavie.

Aurel Zlate şi Alexandra Oaie, cei doi romi care au dus-o pe micuţă în Marea Britanie, o ţineau pe aceasta prizonieră, o obligau să aibă grijă de gospodărie, o băteau şi o viloau. Mai mult, aceasta era obligată să doarmă pe jos şi să cerşească, primind porecla de „Cenuşăreasa“.

Norocul fetiţei a fost că un alt român, în vârstă de 53 de ani, a fost şi el ţinut captiv de Aurel Zlate şi Alexandra Oaie, dar acesta a reuşit să scape şi a alertat autorităţile. Românul le-a povestit autorităţilor cum era tratată fetiţa şi ce trebuia să îndure în casa celor doi concubini, notează Daily Mail. „Au tratat-o ca pe un animal, dar asta ar fi o insultă pentru animale. În tot acel an, nu am văzut nici măcar o dată un zâmbet pe faţa acestei fete. Nici o urmă de fericire. I s-a luat dreptul la copilărie şi a fost forţată să muncească, să şteargă podelele şi să schimbe scutecele. Nu a fost dusă la şcoală şi nici nu i s-a acordat tratament medical. Nu avea un pat, dormea pe jos", a spus procurorul Riel Karmy-Jones.

Cu toate că cei doi neagă acuzaţiile care li se aduc, ei sunt cercetaţi pentru agresiune şi rele tratamente aplicate minorului. Procesul lor a început la un tribunal din Croydon, South London.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite