Cele mai stupide aplicaţii de iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre  aplicaţiile  nefolositoare mugeşte  ca o vacă
Una dintre aplicaţiile nefolositoare mugeşte ca o vacă

Magazinele online ale Apple conţin 25 de milioane de aplicaţii descărcate de zeci de milioane de oameni.

Majoritatea sunt folositoare şi utile sau pur şi simplu de divertisment. În lumea pasionaţilor de iPhone şi iPad există însă şi aplicaţii stupide. Iată lista celor mai ciudate:

1. „I Am Rich". A fost scoasă pe piaţă în 2008 şi costă 550 de euro, cam cât tableta în sine. Aplicaţia nu face mare lucru, fiind cumpărată de opt temerari care au vrut să se laude cu faptul că au un program atât de scump.
2. „Hold On" (foto). Singurul lucru pe care-l poate face programul este cronometrarea timpului petrecut cu degetul apăsat pe ecran şi oferă un clasament al celor mai „lungi" încercări.
3. „HangTime". Programul se deschide când arunci smartphone-ul sau tableta în aer, „HangTime" cronometrând timpul de până la revenirea în mâinile proprietarului. Sau pe asfalt.
4. „iVooDoo". Pentru fanii păpuşilor de magie neagră, dar care nu au ace la dispoziţie pentru a le înfige în acestea.
5. „Annoy-a-Teen". Telefonul sau tableta emite un sunet de înaltă frecvenţă în momentul când utilizatorul doreşte acest lucru, iar un lucru sigur este că cei din jur vor fi deranjaţi de el, deoarece frecvenţa este la limita auzului.  
6. „Code Red". Destinată doar bărbaţilor, practic, este un calendar care monitorizează menstruaţia partenerei, avertizându-i pe utilizatori când e cazul să stea „la distanţă".
7. „iNap". Construită pentru a păcăli şefii, imită sunetele „muncii": clicuri, tastatura sau foşnetul hârtiei.
8. „iDrunk Txt". Este aplicaţia cea mai lipsită de control din lume. Aplicaţia trimite mesaje la întâmplare către oameni din agendă.
9. „Hello Cow". Simplitatea este cuvântul de bază. O vacă apare pe ecran, iar când este atinsă mugeşte.
10. „Dave's Dashboard". Proiectată pentru premierul britanic David Cameron, aplicaţia monitorizează activitatea cabinetului şi performanţele acestuia.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite