Cele mai luxoase haine pentru câini, realizate de marii designeri de modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hainele luxoase ale câinilor
Hainele luxoase ale câinilor

21 de câini norocoşi vor purta în curând haine special concepute pentru ei, realizate de mari designeri din lume.

Luisa Via Roma a rugat 21 de designeri să îmbrace câţiva câini de pluş cu cele mai luxoase creaţii de care sunt în stare, acestea urmând a fi scoase la licitaţie apoi pe site-ul eBay. Toţi banii strânşi în urma acestei mişcări vor fi donaţi pentru acte de caritate, scrie „The Daily Mail".

În fiecare săptămână până pe 6 mai, mai multe ţinute vor fi licitate pe site. Fiecare creaţie are un preţ de pornire de 1.000 de euro. Însă pentru aceşti bani, prietenii canini şi proprietarii lor vor primi nişte hăinuţe în miniatură care mai poartă stilul unor nume mari ale modei internaţionale.

De exemplu, îmbrăcămintea oferită de Balmain are pantaloni în stil baroc şi jachetă cu inserţii din aur. De asemenea, designerul casei Blumarine, Anna Molinari, şi-a lăsat imaginaţia să iasă la suprafaţă, realizând hăinuţe colorate şi de inspiraţie flamenco. Nici Roberto Cavalli nu s-a dat la o parte, el realizând o jachetă cu guler alb de lână şi inserţii din cristal.

Toţi banii veniţi în urma licitaţiilor vor fi donaţi către proiectul UNICEF numit ARISE (Appropriate Resources for Improving Street Children's Environment), o serie de acţiuni caritabile care au ca scop reintegrarea copiilor străzii din Bangladesh prin educaţie şi case noi.

Vezi aici o galerie foto

Hainele luxoase ale câinilor

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite