Cel mai bogat pisoi din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motanul-milionar a fost găsit pe străzi
Motanul-milionar a fost găsit pe străzi

O pisică a moştenit cu aproximativ 12 milioane de euro după ce stăpâna sa, Maria Assuta, din Italia, a murit la vârsta de 94 de ani, devenind astfel al treilea cel mai bogat animal de companie din lume.

Potrivit avocaţilor femeii, toţi banii şi toate bunurile ei îi revin lui Tommasino, un motan găsit pe străzi şi îngrijit de italiancă, o mare iubitoare de animale. Ea nu avea nicio rudă în viaţă şi de aceea a decis să-i lase pisoiului tot ce avea.

Nu poate deţine bani

Avocaţii ei, Anna Orecchioni şi Giacinto Canzona spun că Maria şi-a scris testamentul, în care menţionează că lui ­Tommasino îi revine toată averea, încă din octombrie 2009, la biroul lor din Roma.
Anna Orecchioni a explicat pentru presa locală şi pentru cea britanică faptul că legea italiană nu-i permite lui Tommasino să moştenească sume de bani şi că în testament este specificat că averea ar trebui donată „unei asociaţii serioase pentru protecţia animalelor, care să-i merite. Dacă există una". Avocata a spus că au primit solicitări din partea mai multor ONG-uri de acest gen, dar că niciuna nu s-a potrivit descrierii.

Animale milionare

Gunter - cel mai bogat animal din lume este un ciobănesc german care a moştenit peste 100 de milioane de euro de la stăpâna sa, Karlotta Liebenstien.
- Kalu - cu o avere de peste 46 de milioane de euro, cimpanzeul este al doilea cel mai bogat animal din lume. El a moştenit banii de la australianca Patricia O'Neill.
- Trouble - terrierul maltez a moştenit 7 milioane de euro de la stăpâna sa, Leona Helmsley, care şi-a dezmoştenit nepoţii pentru a-l îmbogăţi pe câine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite