Cel mai bizar cuplu din lume: soțul și iubitul unei femei din SUA doreau să o vadă făcând sex cu un animal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah și soțul ei, Shane Walker
Sarah și soțul ei, Shane Walker

Un cuplu de americani a fost prins de către poliție după ce au dat un anunț pe site-ul Craiglist în care-și arătau disponibilitatea de a face sex cu câinele.

Dacă nu este deja complicată, povestea capătă accente din ce în ce mai stranii: Shane Walker și soția sa Sarah au postat anunțul împreună cu iubitul soției, Robert Aucker. Bărbații doreau să o vadă pe femeie cum face sex cu câinele, un Golden Shephard găsit pe site-ul de anunțuri, scrie „The Daily Mail".

Cei trei s-au dus împreună într-un loc prestabilit din Phoenix, Arizona pentru a se întâlni cu proprietarul câinelui. Cu toate acestea, planurile le-au fost date peste cap de proprietarul patrupedului, care a anunțat poliția când a aflat de intențiile celor trei.

Conform raportului poliției din Phoenix, Robert Aucker, iubitul femeii, a declarat că era împreună cu Sarah de o lună, iar ea spusese că ar dori să facă sex cu un câine.
Walker, un steward de 38 de ani de la o companie aeriană și soția sa, Sarah, o fotografă liber profesionistă, au fost acuzați de conspirație pentru comiterea infracțiunii de bestialitate, adică relații sexuale cu un animal.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite