Cea mai tânără moaşă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chloe Dennis, o fetiţă de 7 ani din orăşelul britanic Gosport, a ajutat-o pe mama ei să-i nască  o surioară în toaleta locuinţei lor.

Era miezul nopţii când Chloe a fost trezită de strigătele mamei sale, Rachel (27 de ani). Durerile facerii începuseră şi nu era nimeni altcineva prin preajmă, pentru că femeia nu locuia atunci cu prietenul ei.

Fetiţa a rămas stăpână pe sine şi, apucând în grabă un prosop, a sărit imediat în ajutorul femeii. Când surioara ei Emilia-May a venit pe lume, Chloe a învelit bine nou-născutul pentru a-i ţine de cald.

Apoi, şi-a sunat bunica pentru a-i da vestea cea bună şi i-a făcut mamei sale bagajul pentru internarea în spital, unde a stat o singură zi. Aşteptată să vină pe lume în aprilie, Emilia-May s-a născut perfect sănătoasă, cântărind 3,37 kilograme.

Astăzi, la câteva zile după eveniment, Rachel Dennis, din orăşelul britanic Gosport, a rememorat acea noapte pentru portsmouth.co.uk. „Eram în baie când mi s-a rupt apa. Am strigat-o pe Chloe să vină să mă ajute şi într-adevăr nu m-aş fi descurcat fără ea. A fost fantastică", a spus tânăra mamă. 

La rândul ei, cea mai tânără moaşă din lume, a povestit că, la început, a fost puţin speriată. „Dar când mi-am văzut surioara, teama a trecut. Sunt fericită pentru că am fost prima persoană care a văzut-o pe Emilia-May. Era atât de mică şi de drăguţă", a declarat Chloe, elevă în clasa a III-a.

Învăţătoarea ei, Carolin Ashworth, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fetiţei. „Este foarte responsabilă şi matură pentru vârsta ei", a declarat Ashworh.

"Nu m-aş fi descurcat fără fetiţa mea Chloe. A fost fantastică."

Rachel Dennis mama lui Chloe

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite