Cea mai îndrăzneaţă aplicaţie: „Tocmai am făcut dragoste“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilizatorii dezvăluie voluntar informaţii despre locul şi poziţia în care au avut parte de o partidă fierbinte
Utilizatorii dezvăluie voluntar informaţii despre locul şi poziţia în care au avut parte de o partidă fierbinte

„I Just Made Love“ – „Tocmai am făcut dragoste“ – este noua aplicaţie Android prin care utilizatorii pot spune lumii întregi unde, când şi în ce poziţie au făcut sex.

Oricât de bizar pare să împărtăşeşti detalii din viaţa ta intimă, aplicaţia este folosită deja pe întreaga planetă. Până în momentul de faţă au fost înregistrate 10.000 de descărcări, serviciul fiind evaluat la cinci stele de sute de utilizatori, informează Mediafax.

Disponibil şi pe iPhone

„Tocmai ai făcut dragoste?" sau „Vrei să vezi locurile din apropiere în care alte persoane au făcut sex?" sunt întrebările puse în descrierea noului program. Aplicaţia îţi permite să localizezi unde (prin GPS), când şi chiar în ce poziţie ai făcut dragoste, iar informaţia apare online într-o bază de date, însoţită de comentariile tale.

Softul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul ijustmadelove.com şi este disponibil şi pentru iPhone. Până la momentul de faţă, pagina de internet se „laudă" cu 193.000 de postări „de dragoste" din partea utilizatorilor, cele mai multe fiind în limba poloneză. În România, potrivit ijustmadelove.com, cele mai multe declaraţii de tipul „I Just Made Love" au venit din Bucureşti şi Bacău. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite