Ce au în comun aceste două fetițe atât de diferite?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două surori gemene total diferite
Două surori gemene total diferite

Una este neagră, cu ochi negri și mari, iar cealaltă este blondă, cu ochi albaștri și pielea albă. În ciuda acestor diferențe, între cele doua fetite există o legatură puternică, greu de intuit. Deși pare greu de crezut  Kian și Remee sunt surori gemene. Ele s-au născut la un minut distanță și au o trăsătură comună: zâmbetul ștrengăresc.

Aceste gemene s-au născut grație unei combinații extrem de rare între genele părinților. Tatăl, Remi Horder este de culoare, iar mama, Kylee Hodgson este albă, însă amandoi sunt născuți din cupluri mixte, cu mame albe și tați negri. Rezultatul acestor combinații complicate este surprinzător: doua fetițe gemene de rase diferite.

Fețițele vor împlini în curând șapte ani și până la această vârstă nu s-au întrebat niciodată de ce arată diferit.

Mama fetelor spune că au caractere total diferite, dar se iubesc foarte mult. Ele au început să meargă și să vorbească în perioade diferite. Cu toate acestea primul lor cuvânt a fost același: "suc"

Fetele sunt în clase diferite la școală și au prieteni diferiți. Amândouă iubesc să danseze și să cânte.

Kylee, mama fetelor, spune că sunt foarte unite."Sunt cele mai bune prietene, se iubesc foarte mult. Se joacă împreună, tot timpul, înoată împreună, citesc cărți și se ajută una pe cealaltă. Uneori fac aceleași lucruri, în același timp. La un moment dat, chiar au strănutat în același timp, a marturisit femeia pentru Daily Mail.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite