Caz cutremurător. Și-a ucis copiii și a dormit o noapte alături de ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O britanică şi-a ucis cei doi copii și a dormit o noapte alături de ei. Acum, ea cere să fie achitată pentru "nebunie temporară".

Lianne Smith, în vârstă de 45 de ani, s-a prezentat, luni, pentru prima dată în faţa unei instanţe de judecată spaniolă, la doi ani după ce şi-a sufocat cei doi copii - Rebecca, în vârstă de cinci ani, şi Daniel care avea 11 luni

Ea s-a cazat la hotelul Miramar din staţiunea Lloret de Mar, pe Costa Brava, cu cei doi copii, după ce a aflat că iubitul ei Martin fusese reţinut de poliţie în urmă cu câteva zile pentru pedofilie şi abuz sexual, potrivit DailyMail.

Femeia a povestit modul în care şi-a sufocat cei doi copii folosind o pungă de plastic, după care a stat o noapte în camera de hotel cu trupurile lor.

A doua zi dimineaţă, femeia a mers la recepţia hotelului unde a cerut să sune la poliţie şi ambulanţă. Ea spune, de asemenea, că a încercat să se sinucidă înainte să cheme poliția.

"Am pus capăt vieții copiilor mei. După aceea, i-am îmbrățișat, am vorbit cu ei până la 9 și apoi m-am dus în baie", a declarat femeia fără nici un fel de emoție.

Lianne a spus că și-a ucis copiii de teamă să nu-i fie luați de Serviciile Sociale, după ce partenerul ei a fost arestat pentru pedofilie.

Juriul trebuie să decidă, acum, dacă femeia este responsabilă pentru uciderea copiilor. Procurorii vor ca ea să fie închisă pentru 39 de ani pentru fapta comisă.

La venirea poliţiei, aceasta ar fi mărturisit imediat fapta. Ea speră acum să fie achitată pentru "nebunie temporară".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite