Cât costă şi de unde se poate cumpăra noul iPad în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vinerea trecută, noua tabletă iPad a ajuns pe rafturile magazinelor Apple
Vinerea trecută, noua tabletă iPad a ajuns pe rafturile magazinelor Apple

Noua tabletă iPad va fi lansată în România pe 23 martie, vânzările începând chiar din momentul lansării, unele site-uri de pe internet acceptând precomenzi deja.

De unde se poate comanda online noul iPad? Pe site-ul evomag.ro se vinde „Tableta Noul iPad", varianta Wi-Fi de 16GB, la preţul de 2.600 de lei. Cea 3G cu aceeaşi capacitate de stocare costă 3.700 de lei De asemenea, poate fi achiziţionată şi precomandată varianta de 32 de GB, care junge la 3.000 de lei. Varitanta de top pentru România, cea de 64 de GB 3G, costă 4.700 de lei.

Platforma marketonline.ro vinde „Tablet PC Apple New iPad 3 HD". Varianta de 16 GB costă 2.641 de lei. Cei de la marketonline.ro au în stoc şi varianta cu conexiune 4G, care ajunge la 4.500 de lei.

Şi quickmobile.ro oferă tableta pentru precomandă, cu garanţie pentru doi ani. Sub denumirea „Apple New iPad3", quickmobile.ro vând varianta de bază cu 2.600 de lei.

Alte magazine online unde va fi comercializată tableta vor fi eMag, unde există deja o pagină de prezentare a tabletei, dar nu a fost oferit niciun preţ pentru ea, în timp ce koyos.ro ofera o precomandă cu 300 de lei, un fel de rezervare pentru prioritate la comandă.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite