NU A VENIT SFÂRŞITUL LUMII Isteria creată de acest subiect a dat start la căsătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii care au crezut că nu mai apucă ziua de mâine au încercat să nu lase nimic nerezolvat. Toată nebunia s-a transformat în petreceri care celebrează proaspete căsnicii

Mulţi oameni au crezut că data de astăzi are o semnificaţie cosmică, ce se va manifesta prin mai multe catastrofe care vor duce la sfârşitul lumii. De aceea, multe cupluri din toată lumea au ales ca 11 noiembrie 2011 să fie ziua în care-şi unesc destinele.

Record de nunţi şi naşteri amânate
În oraşul păcatelor, Las Vegas, au fost primite 3.500 de aplicaţii, faţă de 1.000, câte se primeau în mod obişnuit, potrivit raportului făcut de „International Business Times". Tot atâtea cereri au fost înregistrate şi la Shanghai.
Numai Capela florilor din Las Vegas găzduieşte 80 de nunţi, de trei ori mai mult decât de obicei, potrivit cnn.com. Şi în Singapore se aşteaptă ca mai mult de 500 de cupluri să se căsătorească, ceea ce-i va face mai bogaţi pe organizatorii de evenimente şi pe hotelieri.

Mai mult, unele gravide au încercat să-şi amâne sorocul pentru ziua de astăzi. „Este o zi atractivă, iar în acazul în care nu este riscant, femeile au dorit să amâne cu câteva zile naşterea copilului, care şi-au dorit să fie astăzi. Noi am avut trei astfel de cazuri", a declarat Preety Agarwal, medic ginecolog la spitalul Apollo din New Delhi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite