Când pasiunea pentru mâncare poate ucide: apar oamenii-gogoașă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă tendință îngrijorătoare a fost remarcată de către doctorii din Marea Britanie: apariția omului-gogoașă.

Rob Gillet are 25 de ani are doar 1.60 metri înălțime, dar are o talie de 198 de centimetri, cântărind 226 de kilograme în total. Deși a fost avertizat că dacă nu va începe să scadă în greutate ar putea avea grave probleme de sănătate, tânărul a declarat pentru „The Daily Mail" că este dependent de sucuri și prăjituri.

Zilnic, bărbatul mânâncă aproximativ 7.000 de calorii, de trei ori mai mult decât doza recomandată în mod normal. Acest lucru i-a dus indexul masei corporale, adică raportul dintre înălțime și greutate, la un nivel de 86. Cota la limita normalului este de 25.

Rob admite că își plânge singur de milă deoarece nu reușește să-și facă nicio prietenă și nu poate avea o viață normală. El s-a hotărât să scape de excesul de greutate și participă la o emisiune pe această temă la postul britanic Channel 4. Cu toate acestea, spune „dar tot îmi plac gogoșile cu cremă. De fapt, îmi place orice fel de mâncare. Cred că asta e problema."

După ce s-a înscris la emisiune, Rob a început un plan de a mânca doar 3.000 de calorii pe zi și a dat jos deja 25,4 centimetri din talie și 12 kilograme.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite