Camere de hotel special proiectate pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bella Sky Hotel Comwell va fi deschis luna viitoare
Bella Sky Hotel Comwell va fi deschis luna viitoare

De cele mai multe ori, necesităţile reprezentantelor sexului frumos nu coincid cu cele ale bărbaţilor, mai ales când vine vorba de călătorii. De aceea, un hotel din Copenhaga (Danemarca) este proiectat să devină singurul din Europa în care un etaj este destinat exclusiv femeilor.

Bella Sky Hotel Comwell se va deschide luna viitoare şi va avea 814 camere, dintre care numai cele de la etajul 17 vor reprezenta adevăratul Paradis pentru femei, pentru că sunt concepute special pentru acestea.

Aria destinată exclusiv reprezentantelor sexului frumos se va numi Bella Dona şi va putea fi accesată de doamne cu o cheie specială. Pentru a face o impresie cât mai bună şi pentru a răspunde necesităţilor clientelor într-o măsură cât mai mare, camerele vor fi dotate cu mai multe umeraşe necesare pentru fuste şi cămăşi, fier şi masă de călcat, precum şi reviste internaţionale. Băile vor fi şi ele optimizate şi echipate cu uscătoare de păr şi cu oglinzi  speciale pentru ca femeile să se poată machia fără probleme şi, în cazul în care mai scapă anumite imperfecţiuni, să poată fi depistate cu uşurinţă.

Minibarul va fi doldora de şampanie şi ciocolată. Tot acest răsfăţ se va resimţi pe nota de plată, care va fi mai mare cu 55 de dolari (echivalentul a 40 de euro). Noile condiţii le vor face pe femei să se simtă şi mai în siguranţă. „Simt că stau într-un mediu mai igienic când se gândesc că aici a fost cazată tot o femeie. În plus, au nevoie de camere care să răspundă nevoilor lor", sunt rezultatele unui studiu organizat de reprezentanţii hotelului din Copenhaga.

Acest tip de hotel este deja cunoscut în lume, mai ales în SUA, unde se bucură de un real succes. Hotelul Portal din Brisbane a adus acest model şi pe piaţa australiană. În schimb, în Europa, femeile nu s-au arătat până acum la fel de încântate. Încercarea celor de la Hilton de a face un astfel de hotel în Marea Britanie s-a dovedit a fi un eşec în 2003.

40 de euro este costul suplimentar pe care trebuie să-l plătească femeile care vor să se cazeze în camerele speciale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite