VIDEO Călătorie virtuală în interiorul celui mai mare și mai vizitat mall din lume. A bătut și Times Square la numărul de turiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dubai Mall
Dubai Mall

Cel mai mare mall din lume se găsește - unde altundeva - decât în Dubai, fiind parte a complexului de 20 de miliarde de dolari Burj Khalifa. Acesta și-a căptătat de curând și reputația de cel mai vizitat mall din lume, așa că Apple se gândește serios să deschidă aici primul magazin din Orientul Mijlociu.

Dubai Mall

Deschis de trei ani, Dubai Mall își așteaptă vizitatorii cu peste 600 de magazine, un cinematograf uriaș cu 22 de ecrane, dar și o replică a Străzii Regent din Londra, Marea Britanie. Pentru cei care doresc să facă și alt sport în afară de shopping, a fost amenajat un patinoar de mărimea unuia olimpic, relatează incont.ro citând presa arabă.

Dubai Mall a fost cel mai vizitat centru comercial și de agrement din lume anul trecut, înregistrând peste 54 de milioane de vizitatori, în creștere cu 15% față 2010.

Dubai Mall

Prin comparație, în 2011, Times Square a fost centrul de atracție pentru 39,2 milioane de oameni, Central Park New York pentru 38 de milioane, iar Cascada Niagara pentru 22,5 milioane de turiști.

Numărul vizitatorilor care au trecut pragul Dubai Mall este chiar mai mare decât al turiștilor care au vizitat orașul New York pe întreg parcursul anului 2011, adică 50,2 millioane.

Dubai Mall
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite