Cadouri de Craciun, în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop
Horoscop

Cauţi cadoul perfect de sărbători pentru jumătatea ta, dar nu ştii ce să-i cumperi? Iată câteva sugestii, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecul preferă în general cadourile scumpe şi de firmă. Dacă te gândeşti să îi cumperi un cadou de tipul produs tehnologic inovator, cu siguranţă va fi în extaz. L-ar putea încânta foarte mult o iguana sau un cameleon. Însă, dacă această variantă ţi se pare prea complicată, poţi opta pentru îmbrăcăminte sau cosmetice. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, unui berbec îi plac hainele sport, iar când vine vorba de cosmetice se orienteză după produse uşor de folosit şi cu efect rapid, precum un balsam bun după ras sau un parfum cu note foarte masculine. 

Taur

Bărbatul taur este din fire pretenţios atunci când vine vorba de cadouri. Adoră cadourile care reprezintă o adevărată declaraţie de dragoste. Aşadar, îi poţi cumpăra obiecte artizanale, vinuri scumpe de colecţie, o cutie de bomboane fine belgiene sau orice alt obiect de calitate. Adoră se se înconjoare cu lucruri de lux, care să-i stimuleze gustul pentru frumos, mai ales că are simţul posesiei.

Gemeni

Geamănul, chiar dacă nu pare este în primul rând o persoană practică, aşa că cele mai potrivite cadouri pentru el sunt cele practice şi utile, precum o bibliotecă modernă, spaţioasă, cu sertare pe role, uşor de manevrat. De asemenea, te poţi orienta şi către alte cadouri mai mici, dar folositoare: agenda, bicicleta, geantă de umăr, o hartă turistică. În privinţa hainelor, bărabatul în zodia gemeni le preferă pe cele sport, din materiale comode, prin care să poată respira în voie.

Rac

Pentru un rac, cadourile sunt in primul rand un semn de consideratie. Dacă îi faci un cadou un obiect pe care şi-l dorea de mult timp, bărbatul rac va fi mai întâi recunoscător pentru faptul că ai ţinut minte ce îşi doreşte. Poţi să îi cumperi o tabacheră veche, un tablou, un parfum fresh, o carte din seria "Cum să îţi începi propria afacere", o amuletă sau un vin bun.

Leu

Leului îi plac foarte mult cadourile şi mai mult, îi place ideea că te-ai gândit la el. Dacă vrei să îl faci fericit, cumpără-i lucruri scumpe: un telefon, ceva de îmbrăcat, obiecte de decoraţiuni interioare, un animal de casă. De asemenea, îi poţi pregăti o surpriză, precum o cină romantică la un restaurant de lux, sau, în cazul în care ai un buzunar generos, o excursie exotică.

VEZI AICI CONTINUAREA

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite