COMPARAŢIE Bateria noului iPhone 4S se ţine bine faţă de concurenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcția de panoramă va fi lansată în mod oficial
Funcția de panoramă va fi lansată în mod oficial

Bateria noului iPhone 4S a provocat o mulţime de controverse şi mai mulţi utilizatori s-au plâns că durata de viaţă a acesteia este mult sub aşteptări. Apple a reacţionat şi, după ce şi-a dat seama că problema vine din consumul prea mare pe care îl are sistemul de operare iOS 5, a oferit o actualizare.

Jurnaliştii americani de la revista PC World au realizat un test comparativ pentru a vedea cum se comportă cu adevărat 4S, în momentul când este pus faţă în faţă cu rivalii săi. Deşi unele telefoane s-au comportat mai bine decât noul gadget, iPhone 4S nu stă atât de rău.

Telefoanele au fost supuse unei zi de teste cu ecranul pus pe contrastul cel mai mare şi volumul la nivelul de top, în timp ce un filmuleţ HD a rulat repetitiv până când bateria s-a epuizat. Testul a fost realizat de două ori, iar rezultatele au creat media.

Pe primul loc în testele PC World s-a clasat versiunea de Samsung Galaxy S II prezentă pe piaţa americană la operatorul de telefonie mobilă Sprint, cu 7 ore şi 22 de minute. Pe locul secund s-a clasat un telefon care nu va ajunge pe piaţa românească, T-Mobile MyTouch 4G Slide, cu 6 ore şi 33 de minute. Gadgetul Apple s-a clasat pe locul trei, cu o durată de viaţă de 6 ore şi 14 minute.

Cele trei dispozitive care au acaparat podiumul au o distanţă considerabiă faţă de celelalte aparate testate. Astfel Motorola Droid Bionic a înregistrat o medie de 4 ore şi 50 de minute, HTC Inspire 4G, 4 ore şi 31 de ore, iar cel mai slab a fost Motorola Triumph cu 4 ore şi 14 minute.

Clasamentul complet

Samsung Galaxy S II Epic Touch 4G - 7 ore şi 22 de minute
T-Mobile MyTouch 4G Slide - 6 ore şi 33 de minute
Apple iPhone 4S - 6 ore şi 14 minute
Motorola Droid Bionic - 4 ore şi 50 de minute
HTC Inspire 4G - 4 ore şi 31 de minute
LG Revolution 4G - 4 ore şi 27 de minute
HTC Thunderbolt 4G - 4 ore şi 23 de minute
HTC Sensation 4G - 4 ore şi 22 de minute
Motorola Triumph - 4 ore şi 14 minute

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite