Marii câştigători ai târgului de la Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de tehnologie din Las Vegas şi-a desemnat cîştigătorii. Produsele care au impresionat cel mai mult şi care vor schimba lumea se vor intoarce acasă cu câte un premiu. Şi câştigătorii sunt...


Tehnologie pentru maşini
Platforma de aplicaţii mobile QNX Car 2
Masina viitorului se va conecta la smartphone, va avea recunoaştere vocală, iar pasagerii se vor bucura de diverse aplicaţii.  


Smartphone-uri
Nokia Lumia 900
Telefonul recent lansat de Nokia are ecran AMOLED de 4,3 inch, două camere şi foloseste sistemul de operare Windows Phone.
 
Camere foto

Fujifilm X-Pro 1
Cu noul X-Pro 1, primul model mirrorless, cei de la Fujifilm îşi consolidează reputaţia de companie care fabrică aparate foto de calitate. Dresându-se profesioniştilor, camera vine cu mai multe inovaţii, inclusiv un senzor nou. Deşi este “ultimul răcnet”, modelul are un design retro.
 
Tehnologie în curs de dezvoltare

Imprimanta MakerBot Replicator 3D.
Poate fabrica obiecte tridimensionale cu dimensiuni de până la 8,9 inch lăţime. Va putea fi precomandată peste o lună şi jumatate, la preţul de 2.000 de dolari.
 
Home Theater
Simple.TV
Un DVR fără hard disc sau iesire video poate suna ciudat, dar poate şi să fie un produs la care multă lume să râvnească. Noul model permite acces la toate programele TV, fie ele live sau înregistrate pe un hard disc conectat.
 
PC-uri
HP Envy 14 Spectre
Laptopul de sticlă cu ecran de 14 inch câştiga la această categorie. Este stilat, subtire şi uşor şi are specificaţii tehnice de invidiat.
 
Software şi aplicatii
BlueStacks pentru Windows 8
Programul, care va veni preinstalat pe calculatoarele cu Windows 8, va aduce întregul Android market pe sistemul de operare făcut de Microsoft. La încarcarea noului Windows 8, peste 400.000 aplicaţii Android vor fi la dispozitia utilizatorului.

Reţele
Router D-Link Amplifi Media Router 3000
Va fi lansat pe piaţă pe la sfârşitul acestei luni. Are USB 3.0 şi ştie să se descurce şi prin cloud.
 
Tablete
Asus Memo 370T
Android 4.0 este sistemul de operare al acestei tablete care, desi are un preţ de 250 de dolari, vine cu 1 GB RAM, 16 GB de spaţiu, camera de 8 MP, port HDMI şi o rezoluţie a ecranului de 1280x800.
 
Televizoare
LG 55EM9600 OLED TV
Ecran de 55 inch, grosime de 4 mm, tehnologie 3D şi un al patrulea pixel, pe langa cei clasici, rosu, verde şi albastru. Pixelul alb aduce o imagine mai luminoasă.
 
Publicul şi-a declarat câştigător gadgetul suprem în materie de jocuri, Project Fiona de la Razer, un concept de tabletă echipata cu două controllere, dotată cu un procesor i7.


Marele premiu
, acordat celui mai bun produs din expozitie, merge la televizorul cât o foiţă de carton, de 4 mm grosime, LG 55EM9600 OLED TV. Modelul promite performanţe de invidiat pe toate fronturile.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite