Bronz perfect în sezonul rece? Se poate! Iată ce trebuie să faci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hidratarea este foarte importantă
Hidratarea este foarte importantă

Optează pentru o cremă autobronzantă dacă vrei să ai o piele strălucitoare şi arămie în sezonul rece. Iată câţiva paşi esenţiali în aplicarea ei.

Pasul 1. Exfoliază-ţi pielea cu blândeţe

Înainte de aplicarea cremei autobronzante, pentru un bronz cât mai uniform, ai nevoie de o exfoliere blândă a pielii tale. Foloseşte un gel de duş cu particule abrazive sau pune pe un burete o linguriţă de zahar sau de mălai. Spală-te (folosind mişcări blânde) cu acesta pe tot corpul. Insistă la încheieturi.

Pasul 2. Hidratarea, foarte importantă

După ce te-ai şters bine cu un prosop moale de bumbac aplică un strat, pe tot corpul, de loţiune sau cremă hidratantă. În comerţ există deja câteva tipuri care au deja pigmenţi de colorare (mai slabi decât cei din loţiunea autobronzantă). Acest lucru te va ajuta să obţii un bronz frumos, uniform.

Pentru faţă şi decolteu urmează aceeaşi paşi, iar pentru o aplicare mai uniformă a cremei autobronzante utilizează un burete (foloseşte numai produse adaptate tipului tău de piele, autobronzant special pentru faţă şi decolteu) .

Pasul 3. Masajul ajută emulsia să se absoarbă complet

După ce ai aplicat pe toate zonele corpului cremă autobronzantă încearcă să te masezi astfel încât emulsia să se absoarbă cât mai bine în piele. Înlătură excesul cu o dischetă demachiantă sau cu un şerveţel şi nu te îmbrăca până ce aceasta nu s-a absorbit complet în piele.

VEZI AICI CEILALŢI PAŞI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite