Boala din dormitor a femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii pot răsufla uşuraţi. Nu sunt singurii care pot strica o noapte de amor

Ejacularea precoce, boala bărbaţilor din cauza cărora un act sexual se termină foarte repede şi-a găsit corespondent şi în rândul persoanelor de sex feminin. Astfel, orgasmele precoce întâlnite la aproape 40% din femei pot fi de vină pentru o noapte de amor nereuşită, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat de cercetători portughezi pe 1.000 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani.

Motivul pentru care viaţa intimă are de suferit este că femeile ajung la orgasm mai repede decât îşi doresc, iar după acest moment nu se mai implică sexual. În consecinţă, partenerul rămâne dezamăgit pentru că nu a atins aceleaşi cote ale extazului.
„Când am orgasm precoce mă simt la fel ca un bărbat care are ejaculare precoce, nu prea văd care e diferenţa. Odată ce am terminat, îmi este neplăcut să mai continui să fac sex, iar partenerul meu vede asta şi nu are şansa şi el să termine, lucru care mă face să mă simt rău", se plânge o femeie care a fost inclusă în cercetare, citată de livescience.com.

De celaltă baricadă se află în femeile care nu reuşesc să atingă climaxul niciodată. Rezultatele unui sondaj efectuat în 2010 clasează această situaţie drept cea mai răspândită problemă sexuală.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite