BlackBerry încearcă recuperarea clienţilor prin oferirea de gratuităţi. Vezi aici ce aplicaţii pot fi descărcate fără costuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BlackBerry a decis să lupte pentru recâştigarea clienţilor nemulţumiţi
BlackBerry a decis să lupte pentru recâştigarea clienţilor nemulţumiţi

Research in Motion, firma care deţine marca de telefoane BlackBerry, a decis să-şi despăgubească utilizatorii după criza de săptămâna trecută prin oferirea de aplicaţii gratuite. Cele 12 programe pot fi achiziţionate în mod normal pentru un preţ total de aproximativ 100 de dolari (72 de euro), anunţă site-ul engadget.com.

Aplicaţiile premium vor putea fi descărcate de pe magazinul online BlackBerry App World până pe 24 decembrie, începând de miercuri. Acestea sunt în mare parte jocuri, dar lista cuprinde şi servicii de editare foto sau un asistent personal virtual, Vlingo.

Pe lângă această ofertă făcută pentru a recâştiga o parte din încrederea utilizatorilor după ce vreme de aproape patru zile reţeaua BlackBerry a fost la pământ, Research in Motion oferă şi o extensie de o lună a serviciului de asistenţă tehnică. Pentru cei care nu au activat acest serviciul, există o ofertă pentru a testa serviciul timp de o lună, după care există posibilitatea extinderii contractului.

După ce reţeaua Research in Motion a căzut vreme de mai bine de trei zile, companiile de telefonie din unele ţări au declarat că vor despăgubi utilizatorii pentru deranj. De asemenea, şeful RIM, Mike Lazaridis şi-a cerut scuze prin intermediul unui scurt filmuleţ pus pe site-ul companiei.

Iată aplicaţiile gratuite oferite de BlackBerry:

SIMS 3
Bejeweled
N.O.V.A.
Texas Hold'em Poker 2
Bubble Bash 2
Photo Editor Ultimate
DriveSafe.ly Pro
iSpeech Translator Pro
DriveSafe.ly Enterprise
Nobex Radio Premium

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite