Ce semnifică numele fetiţei lui Beyonce?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Beyonce a născut, în sfârşit, au început speculaţiile pe tema numelui, Să fie Brooklyn (după versurile unei cunoscute melodii ale lui Jay-Z), Sasha, babyonce... Şi părinţii au decis: Blue Ivy (Iedera albastră).  Ce semnificaţii are acest nume ciudat?

Adepţii teoriei conspiraţiei s-au gândit la o legătură între Blue Ivy şi „Eulb Yvi”, care ar fi numele fiicei lui Lucifer. Dar specialiştii în religie au reacţionat, spunând că în Biblie nu există nicio menţiune că Lucifer ar fi avut o fiică şi că Eulb Yvi nu este decât Blue Ivy citit invers (ştiaţi că în Noua Zeelandă nu ai voie să-ţi botezi copilul Lucifer?)


Jurnaliştii de la Good Morning America  sunt de părere  că Ivi este o interpretare a cifrei romane IV. Numărul este important pentru cuplu: ei s-au căsătorut pe 4 aprilie (04.04), ziua de naştere a fiecătuia este pe 4 (septembrie, respectiv decembrie), iar cel de-al patrulea album al lui Beyonce s-a numit chiar „4”.


!Ivy, un simbol al fertilităţii, este un nume vechi care celebrează renaşterea”, spune Pamela Satran,  expert în nume. Alţii găsesc explicaţii mult mai simple: albastru este culoarea favorită a lui Jay-Z. Se pare că şi a altor celebrităţi, deoarece fiul lui Gregg Allman se numeşte Elijah Blue, fiica lui John Travolta şi a lui Kelly Preston - Ella Bleu, fetiţa lui se numeşte Bluebell, iar Alicia Silverstone a ales ca al doilea nume "Blu" pentru băieţelul cu cel mai criticat nume, Bear.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite