Bebeluş decapitat la naştere. Metoda îngrozitoare prin care medicii au încercat să-şi ascundă greşeala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu american din Florissant, Missouri, susţine că medicii care au asistat naşterea copilului lor au făcut o manevră greşită, decapitându-l pe micuţ, iar apoi au încercat să ascundă grozăvia, îndesând corpul şi capul tăiat înapoi în vaginul mamei.

Arteisha Betts şi Travis Ammonette i-au trimis în instanţă pe cei doi medici, Gilbert Webb şi Susan Moore. Potrivit plângerii depuse în instanţă, Betts şi Ammonette i-au spus medicului Moore că preferă cezariana, pentru că nu au vrut să rişte după ce la ecografie au văzut că fătul prezenta abdomenul anormal de mare. Când mama însărcinată a intrat în travaliu prematur, Dr. Webb nu a fost de acord cu cezariana şi a condiţionat livrarea bebeluşului printr-un proces de naştere naturală, împotriva voinţei femeii. Cuplul a afirmat şi că medicul obstetrician a refuzat să-i lase să meargă la alt spital, pentru cezariană, scrie apropo.ro.

În prima fază, capul copilului a ieşit normal, dar situaţia s-a complicat când abdomenul fătului a îngreunat naşterea. Potrivit plângerii, doctorul a tras de capul copilului, în încercarea de a disloca corpul, iar acesta a fost decapitat. Sângele a început să ţâşnească din arterele şi venele copilului şi s-a scurs pe podea, în faţa mamei disperate. Panicat, medicul a împins capul şi corpul copilului înapoi în canalul de naştere al gravidei, solicitând cezariană de urgenţă.
Doctorul a început să taie în abdomenul femeii înainte ca anesteziea să-şi facă efectul complet, cauzându-i mamei dureri înfiorătoare. Înainte de a înmâna fătul mort părinţilor, Webb a încercat să ascundă nenorocirea, ataşându-i capul bebeluşului mort!

Cei doi medici implicaţi nu au făcut niciun comentariu, nici reprezentanţii centrului medical în care a avut loc episodul de groază. Nefericitul cuplu este decis să meargă până unde este necesar pentru a obţine dreptate pentru fiul lor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite