Atenţie, cad turişti de la balcoane!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Balconingul", o nouă formă de distracţie şi de relaxare a tinerilor aflaţi în vacanţă, a omorât trei tineri britanici în doar o lună, anunţă cotidianul „The Daily Mail".

Samuel McCaugel, 23 de ani, a murit vineri la Ibiza după ce s-a căţărat pe peretele din afara balconului hotelului în care era cazat. Totul, după o noapte de petrecere. Cu şase zile înainte, Jodie Taylor, 25 de ani, a murit căzând de la balconul aceluiaşi hotel, în timp ce se certa cu o femeie de la etajul superior. Tânăra britanică şi-a pierdut echilibrul şi a murit pe loc din cauza căzăturii. 

O altă tragedie de acest fel s-a produs săptămâna trecută în Bulgaria. Un adolescent de 17 ani din Marea Britanie a adormit în timp ce făcea plajă întins pe o porţiune exterioară a balconului şi a căzut de la o înălţime de nouă metri. Cazurile nu sunt singulare, mai mulţi tineri rănindu-se în această vară, în urma unor căzături de la înălţime în hotelurile din Insulele Baleare. 12 adolescenţi, majoritatea britanici, au răspuns provocărilor prietenilor şi au vrut să escaladeze zidurile hotelurilor şi au eşuat.  „Balconingul" este un joc al tinerilor turişti, care  a luat amploare anul trecut. Acesta constă în încercarea de escaladare a pereţilor hotelurilor, sărind de la un balcon la altul. În 2010, zeci de tineri au murit în acest fel. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite